Αρθρα - γνωμεσ
>
ιστοριεσ

ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΞΕΙ

κορονοπάρτι στην Ικαρία με καλεσμένο τον πρωθυπουργό

Εδώ και αρκετούς μήνες όλοι μας προσπαθούμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής κατάσταση στην οποία ζούμε. Μάσκες , γάντια , αποστάσεις και μηνύματα στο 13033 έγιναν η καθημερινότητα μας.

Όμως ισχύουν τα μέτρα για όλους ;

Από ότι φαίνεται όχι. Εχθές το Σάββατο λοιπόν, 6 Φεβρουάριου 2021 ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το νησί της Ικαρίας όμως δεν έμεινε σε αυτό. Τρικούβερτο γλέντι με πάνω από 50 άτομα πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βουλευτή Χ. Στεφανάδη και μάλιστα σε κοινή θέα την ίδια στιγμή όπου η ίδια η κυβέρνηση προσπαθεί να αποτρέψει τα «ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ» , όπως τα αποκαλεί.

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι άδικα μιας και πρόκειται για μια πράξη η οποία δηλώνει ανευθυνότητα και υποτιμά την νοημοσύνη όλων μας διότι βλέπουμε πως εμείς, οι απλοί πολίτες, είμαστε αναγκασμένοι να τηρούμε τα μετρά και με την παραμικρή παράβαση θα τιμωρηθούμε με πρόστιμο. Κάτι τέτοιο όμως μάλλον δεν ισχύει για τα άτομα που έχουν εξουσία.

Μια ακόμη πληροφορία για το συγκεκριμένο συμβάν είναι πως οι ετοιμασίες για το φαγοπότι είχαν ξεκινήσει ήδη από την Πέμπτη.

Όπως όλοι ξέρουμε ο πρωθυπουργός δεν παραμελεί το μέτρα για πρώτη φορά... Πριν από δύο μήνες, στις 7 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε την Πάρνηθα μαζί με την σύζυγο του εννοείται χωρίς μάσκες , χωρίς να έχουν εμβολιαστεί και χωρίς ίχνος τύψεων, ποζάρει μαζί με τους πολίτες, τους ίδιους πολίτες οι οποίοι είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους εδώ και πάρα πολλούς μήνες διότι σε αντίθεση με την κυβέρνηση είναι υπεύθυνοι και έχουν καταλάβει τι σημαίνει προσωπική ευθύνη.


Θα ήθελα να τονιστεί πως υπό άλλες συνθήκες η συγκεκριμένη συνεστίαση θα κόστιζε σε πρόστιμα 3000 ευρώ στον διοργανωτή και 300 ευρώ στον έκαστο καλεσμένο.

Μιχάλης Διακογεωργίου
Ο Μιχάλης Διακογεωργίου είναι μέλος της Πρωτοβουλίας Νέων από τον Ιανουάριο του 2021 και πρωτοετής φοιτητής
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είναι στο χέρι σου!

Είναι στο χέρι σου!
Γινε μελοσ τησ Πρωτοβουλιασ