Αρθρα - γνωμεσ
>
ιστοριεσ

Μέχρι τον Ιούνιο η τηλεκπαίδευση για τους φοιτητές, το Υπουργείο αναφέρει.

Δεν θα επαναλειτουργήσουν, τα Πανεπιστήμια ούτε το δεύτερο εξάμηνο για ζώσης εκπαίδευση των φοιτητών και θα συνεχιστεί η τηλεκπαίδευση μέχρι τον Ιούνιο, ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας, αρμόδιος για τα ΑΕΙ, Άγγελος Συρίγος , μιλώντας στον Αντέννα.

Σε δήλωσή του ο νεός υφ. Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, αναφέρει πως η τηλεκπαίδευση για τους φοιτητές θα συνεχιστεί για όλην την ακαδημιακή σεζόν, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη αναφέρει:

Υφ. Παιδείας: Προβληματιστήκαμε πάρα πολύ στο εάν το επόμενο εξάμηνο, να περιμένουμε μήπως τα ανοίξουμε τα Πανεπιστήμια από το Πάσχα και μετά. Κινούμαστε στη λογική , μιλήσαμε και με την κ. Κεραμέωως εκτενώς επί του θέματος, καθαρές λύσεις να μην λειτουργήσουν τα Πανεπιστήμια δια ζώσης.

Δημοσιογράφος: Μέχρι και το Πάσχα;

Υφ. Παιδείας: Όχι μέχρι το Πάσχα, όλο το επόμενο εξάμηνο,

Δημοσιογράφος: Μέχρι το τέλος δηλαδή;

Υφ. Παιδείας: Μέχρι το τέλος να μην κινηθούμε στη λογική να επαναλειτουργήσουν τα Πανεπιστήμια δια ζώσης. Θα είναι μόνον με τηλεκπαίδεση.

Λάβαμε και την παράμετρο με την ενοικίαση σπιτιών. Φανταστείτε τι θα γίνει εάν κάποιος πάει να νοικιάσει ένα διαμέρισμα για 1,5 μήνα από το Πάσχα μέχρι τον Ιούνιο.Δεν είναι λογικό αυτό.

Πηγή: esos.gr

Πέτρος Αποστολάκης
@p_apostolakis
Ο Πέτρος Αποστολάκης είναι επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Νέων, ιδρυτικό μέλος και πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαικών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είναι στο χέρι σου!

Είναι στο χέρι σου!
Γινε μελοσ τησ Πρωτοβουλιασ