γΝΩΡΙΣΕ ΜΑΣ

Η Πρωτοβουλία

Όραμά μας είναι η αλλαγή της χώρας, μέσω μαζικών κινητοποιήσεων που θα διεκδικήσουν τα αυτονόητα: Κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη, μία καλύτερη εκπαίδευση, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, ίσα δικαιώματα για όλους.

Η Πρωτοβουλία Νέων είναι μια ανεξάρτητη οργάνωση νέων.

Πιστεύουμε πως ο αγώνας των νέων γίνεται και πρέπει να γίνεται πέρα και έξω από κόμματα και κομματικές λογικές. Η φωνή των νέων πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη.

Ασχολούμαστε με κάθε πρόβλημα που αφορά την νέα γενιά αλλά δεν μένουμε εκεί. Συζητάμε για την εκπαίδευση, την υγεία, την κλιματική αλλαγή, τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, την κοινωνική δικαιοσύνη και πολλά αλλά.

Δεν μένουμε όμως στα λόγια.

Το διάστημα που προηγήθηκε πραγματοποιήσαμε διάφορες δράσεις σε ολόκληρη την χώρα. Καθαρίσαμε πάρκα και παραλίες, διοργανώσαμε διαμαρτυρίες για την κλιματική αλλαγή. Συγκεντρώσαμε υπογραφές για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την εκπαίδευση στην χώρα μας ενώ έχουμε διοργανώσει φόρουμ συζήτησης για όλα τα θέματα που αφορούν το μέλλον μας.

Είμαστε νέοι, βλέπουμε την αδικία που υπάρχει παντού γύρο μας και έχουμε πολλά να πούμε για αυτό.

Όσο το κίνημα μας μεγαλώνει, τόσο θα μεγαλώνει και η φωνή μας.

Ξεκινήσαμε πριν από 2 χρόνια και όπως όλα δείχνουν ήρθαμε για να μείνουμε!

Οι Τομείς μας.

About Us & Our Mission

Our mission is to support upcoming founders and their teams on their journey to success. CzechCrunch Shine is a community of ambitious people looking to connect with the startup world.

We organize epic events, interview entrepreneurs, share helpful resources and inspirations, connect our community with great mentors and career opportunities. Join us and meet inspiring people with amazing stories and lessons to share.

More on our Facebook and Instagram

Είναι στο χέρι σου!

Είναι στο χέρι σου!
Γινε μελοσ τησ Πρωτοβουλιασ